in

Fanovi su ubeđeni da Olivia Rodrigo sprema tajni album „Sweet“

Teorije su razne, ali svi su ubeđeni da će pevačica uskoro objaviti novi album

Dve nedelje je prošlo otkako je Olivia Rodrigo objavila debi album Soura internet je već pun teorija o drugom albumu – koji navodno stiže uskoro.

Ako je suditi po TikTokovima objavljenim prošle nedelje, fanovi veruju da će ih pevačica uskoro iznenaditi drugim studijskim albumom, koji nosi naziv Sweet i koji će biti sušta suprotnost albumu prvencu.

Ova teorija se zavrtela nakon što je TikToker @codyjohnathan objasnio da je Olivia prošle godine najavila toliko ljubavnih pesama, a potom objavila Sour, koji govori o slomljenom srcu, te da je potpuno logično da predstavi još jedan album, koji će biti pozitivniji.

TikTokerka @gabbybender je otišao korak dalje, objasnivši da je Sour album koji traje samo 30 minuta i da Olivia sigurno ima još priča koje može da ispriča. Takođe, Olivia je sarađivala sa brendom kiselih gumenih bombona, Sour Patch Kids, na čijim kutijama je ispisano Sour then sweet, što može biti znak da dolazi novi album. Plus, njena stranica na sajtu sa tekstovima Genius prikazuje mnoštvo neobjavljenih ljubavnih pesama.

@gibbybender

#repost theory originated from: @codyjohnathan #oliviarodrigo #sour #taylorswift #good4u

♬ original sound – Gabby

@codyjohnathan

i cannot be the only one @livbedumb #oliviarodrigo #sour

♬ original sound – Cody Johnathan

Sve ovo liči na marketing taktiku Taylor Swift, koja je prošle godine objavila dva albuma, a na koju se Olivia ugleda.

Fanovi su u potpunosti ubeđeni da su ove teorije tačne, a otišli su i korak dalje i izračunali da će novi album biti objavljen 21. juna.

Bilo kako bilo, njena fan baza je baš jaka i sigurno smo da su na tragu nečega.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *