Ed Sheeran u Beogradu: Pevač na Ušću 17. avgusta 2024.

Ed Sheeran u Beogradu! Popularni pevač nastupiće u Srbiji 2024. godine, u okviru svoje turneje The Mathematics, koja traje još od 2021. godine. Ovo je sve što znamo o njegovom koncertu u našoj zemlji.

Kada je Ed Sheeran u Beogradu?

Britanski pevač održaće koncert u Srbiji, na beogradskom Ušću 17. avgusta 2024. godine. Ovo će biti još jedan od koncerata u okviru njegove The Mathematics turneje, koju je započeo u Evropi 2021. godine, pre nego što ju je proširio na Australiju, Aziju i Ameriku.

Sheeran je u Sjdinjenim Američkim Državama održao koncerte koji su bili rekordni po posećenosti: na SoFi stadionu u Los Anđelesu iMetLife stadionu u Nju Džersiju postavio je rekorde, dok je sam koncert bio drugi najposećeniji u istoriji ove države.

Koliko koštaju karte koncert?

Cene karata za koncert Eda Sheerana u Beogardu podeljene su u nekoliko kategorija, a najjeftinija je 8900 dinara za stajanje. Karte za prvi red na tribinama koštaju 15.000 dinara, drugi red 12.500 dinara, dok za treći red treba da izdvojite 10 hiljada dinara.

Ed Sheeran u Beogradu svira 17. avgusta 2024.

Kako da kupiš karte?

Karte za koncert Eda Sheerana u Beogradu prodaju se od 26. oktobra 2023. godine, u 10 časova, preko sajta efinity.rs.

Koje pesme će pevati publici?

Setlista je već poznata, ali pretpostavlja se da će izvoditi većinu hitova sa prethodnih albuma. Do sada je na koncertima sa ove turneje pevao 23 pesme ukupno.

Pevač je publici predstavio dva nova albuma 2023. godine – -” („Oduzimanje“) i „Autumn Variations“ i oba su zauzela prvo mesto na top listama širom sveta.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.