Devojke Fifth Harmonyja se javno smejale Camili (VIDEO)

camila cabello fifth harmony
(foto: Seventeen)

Iako su najavile da više neće postojati kao grupa, devojke iz Fifth Harmonyja su i dalje zajedno zbog turneje. Ovih dana su posetile i Dubai, gde su imali jako zanimljiv intervjuu, a fanovi misle da su se u njemu javno smejale Camili.

Naime, novinar im je tokom intervjua pokazao fotografiju koja je nastalala pre dve godine, kada su odnosi unutar grupe, makar delovali odlično. Međutim, kada pogledate fotku, momentalno ćete primetiti da jedan član nedostaje – Camila! Novinar je verovatno smatrao da bi bilo najprikladnije kada bi isekao Camilu sa fotke, jer više nije deo grupe. A kada su devojke to primetile, tj. Lauren i Dinah, počele su glasno da se smeju.

Kada pogedate klip, primetićete da Lauren pokazuje na fotografiji i počinje da se smeje, a odmah posle nje i Dinah. Kada ih novinar pitao zbog čega se smeju, one su rekle da je to zbog frizura koje su imale tog dana. Međutim, čini se da im fanovi nisu poverovali na reč, naročito jer ako čitate Lauren sa usana dok pokazuje ka fotografiji, deluje kao da je rekla: ‘croped’, što znači ‘isečena’.

Provokaciji novinara tu nije bio kraj, jer ih je potom pitao šta se promenilo od kada je ta fotografija nastala. Svi znamo da je u međuvremenu Camila napustila grupu, ali devojke su ipak odlučile da odgovore da su samo izdali novi album

Ceo intervjuu možete pogledati ovde:

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.