in

LOVE!LOVE!

Demi Lovato objavila dirljivu poruku na Instagramu: Zahvalna sam svojim najboljim prijateljima!

Demi Lovato je u poslednje vreme sve aktivnija na društvenim mrežama i polako se vraća u kolosek. Prvo je najavila saradnju sa svojim novim menadžerom Scooterom Braunom, koji je takođe menadžer Justin Biebera Ariane Grande, a potom je podelila letnju fotografiju sa odmarališta na Bora Bori.

U poslednjoj objavi na instagramu, dvadesetšestogodišnja zvezda je ispričala fanovima o svojim najboljim prijateljima koji su bili uz nju tokom njenih „najmračnijih vremena“.

Ja i moje dve najboljih prijatelja koji uživamo u životu„, napisala je Demi.

Hvala vam što me nikada niste ostavili samu tokom najmračnijih vremena mog života i što ste uvek brisali moje suze čak i kada sam plakala gledajući crtaće“ , dodala je zvezda.

Tako sam srećna što su moji najbolji prijatelji dvoje divnih i kreativnih ljudi koji me konstantno inspirišu i uvek su uz mene„, dodala je.

Zvezda je takođe objasnila da su njeni prijatelji sa slike konstantno bili uz nju, prešli hiljade kilometara kako bi je videli i sve vreme bili podrška koja joj je pomogla da preživi prethodnu godinu.

Nikada me niste ostavili kao drugi, nikada me niste osuđivali i popreko gledali već ste me saslušali i pomogli da se izborim sa problemima. Nikada neću moći da objasnim koliko sam vam zahvalna na tome.

Prema rečima pevačice, oni su „najbolji prijatelji ikada„.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Evo kako se neguju horoskopski znaci

Maluma na udaru jer je majku poljubio u usta