in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG

Da li će se Kylie Jenner i Jordyn Woods uskoro pomiriti?

Kylie Jenner Jordyn Woods bile su definicija #BFFgoals skoro deceniju. Njih dve su bile toliko bliske da su neretko nosile iste odevne kombinacije, fotografisale nebrojeno selfija, odgajale zajedno Stormi, sve do kobnog dana zaljubljenih…

Tada je skandal nad skandalima okončao ovo prijateljstvo i činilo se dugo da ga ništa ne može oporaviti.

Kako piše Us Weekly, bivše prijateljice lagano rade na svom odnosu, koji bi uskoro mogao da bude kao nekada.

Ne očekujte uskoro Jordyn na Kylininim storijima. Mlada preduzetnica i njena poznata porodica i dalje se leče od rana izazvanih povredom Jordyn, koja je praktično bila deo njihove familije.

Jordyn je nastavila sa poslovnim poduhvatima nakon skandala, koji nije uticao na njenu karijeru. Sve je više proizvoda i njenoj modnoj liniji Secndnture, a uskoro će se pojaviti u epizodi serije Grown-ish.

Ona se tek nedavno iselila iz Kylinog doma, u kome je dugo živela. Jennerovoj to navodno nije smetalo, ali Kardashianovima jeste. „Smatrali su da je to neukusno i da pokazuje krajnje nepoštovanje prema njima,“ kaže izvor.

Inače, Kylie nije bila u kući kada je njena bivša prijateljica došla da pokupi stvari. Ipak, čini se da između njih nema zle krvi i da se ponekad dopisuju. Vreme je pokazati da li ćemo ih videti zajedno ponovo. Znajući poznatu porodicu – u to nema sumnje.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara