in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! OMGOMG CryCry

Da li će Jughead umreti u četvrtoj sezoni ’Riverdala’?

Tekst sadrži spojlere iz poslednje epizode treće sezone Riverdala.

Finale treće sezone Riverdala je bilo divlje! Konačno smo dobili zaključak koje smo dugo tražili, time što je Black Hood (konačno) mrtav, a Chic, za kojeg se ispostavilo da je Gargoyle King, je poslat u zatvor. Međutim, poslednja epizoda nam je dala mali uvid u sledeću sezonu, a fanovi su ostali sa velikim pitanjem – Da li Jughead umire u četvrtoj sezoni?

Naime, na samom kraju možemo videti Betty, Archija i Veroncu, par meseci nakon dešavanja ove sezone, kako prekriveni krvlju i goli pale Jugheadove stvari u logorskoj vatri. Betty je tada rekla:

Moramo da zapalimo svu našu odeću, uključujući i Jugheadovu kapu. Ispraćemo krv i nakon večeras nikada više nećemo pričati o ovome. Završićemo srednju školu, diplomirati i otići svako svojim putem. To je jedini način da nas ne uhvate.

Naravno, nakon ove scene, mnogi su pomislili da će Jughead umire u prvim epizodama sledeće sezone. Srećom, to verovatno nije slučaj.

Kreator serije je otkro da je sledeća sezona inspirisana legendarnim horror filmom Znam šta ste radili prošlog leta, koji prati četiri prijatelja, koji moraju da se suoče sa zločinom koji su počinili prošle godine. Iako nije želeo da potvrdi da Jughead umire ili ne umire u sledećoj sezoni, on jeste potvrdio da će mnogima omiljeni lik biti u velikoj opasnosti.

Mislili smo da jedina stvar koja se još uvek nije desila u našoj seriji jeste da se ni jednom od naših četiri glavna lika nije desila neka stvarno strašna stvar. To se uvek dešavalo samo pratećim likovima. Tačno je je Archie prebijan u svakoj epizodi, ali to nije nešto što bi pogodilo našu četvorku. Zato mislim da neko od njih mora biti u srcu ovog novog zločina.

Izgleda da nam preostaje samo da čekamo sledeću sezonu.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara