Čuli ste je u seriji The Summer I Turned Pretty: Vreme je da upoznate Francis On My Mind

Mlada muzičarka u usponu, kroz tekstove pesama, istražuje teme sazrevanja i ličnog razvoja, motiviše slušaoce da ožive svoje unutrašnje dete.

Rumunska indie-pop kantautorka Francis On My Mind donosi emotivan novi singl pod nazivom „This Is My Time“.

Ova numera ima melodičnost inspirisanu prepoznatljivim ritmovima osamdesetih godina i nostalgičnim zvukom gitare, sve to u kombinaciji sa njenim sirovim vokalom.

Mlada muzičarka u usponu, kroz tekstove pesama, istražuje teme sazrevanja i ličnog razvoja, motiviše slušaoce da ožive svoje unutrašnje dete.

„Ovaj singl mi puno znači. Napisala sam ga tokom nedavne posete Talinu. Svaki stih me je doveo do suza i probudio u meni čežnju za detinjstvom. U jednom trenutku sam shvatila da je sve što treba da uradim – ponovo probuditi dete u sebi“, kaže uzbuđena Francis.

Muzičku karijeru dvadesetogodišnje kantautorke je obeležio prvi singl „On My Mind“ nakon čega su usledile numere „I’m Alright“ i „Swimming Pool“, koja je postala integralni deo soundtreka televizijske serije „The Summer I Turned Pretty“.

Njeni uspešni singlovi, zajedno sa karakterističnim zvukom koji se kontinuirano razvija i sazrevanjem tekstova iz godine u godinu, stvorili su čvrstu osnovu za talentovanu muzičarku.

Inspiracija iz umetničkih dela Birdy i Miley Cyrus je očigledna, a Francis On My Mind nastavlja da kreira muziku koja ima moć da dirne slušaoce i ostavi dubok utisak.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.