in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Cardi B deaktivirala Instagram zbog kritika oko dobijenog Grammyja

 

Cardi B je imala jednu od najboljih noći u svom životu u nedelju nakon što je dobila prvi Grammy i  to za najbolji hip-hop album, što je čini prvim ženskim reperom sa ovim priznanjem na svetu. Međutim, sve se brzo pretvorilo u pakao, jer mnogi smatraju da je pobedu odnela nezaslužno.

Sve je počelo nakon što se Ariana Grande oglasila na Twitteru, negodujući jer njen preminuli bivši dečko Mac Miller nije osvojio nagradu. Ona je objasnila da nema ništa protiv Cardi B i da joj je drago zbog nje, već da je jednostavno očekivala da će Macov album odneti pobedu.

Izgleda da se mnogi slažu sa njenim mišljenjem, jer je su Cardine društvene mreže zatrpane kritikama, pa čak i uvredljivim komentarima. Ona se brzo oglasila na Instagramu, gde je rekla:

Ubijala sam se od rada na tom albumu. Zatvorila sam se u studio na 3 meseca. Nekada nisam spavala u svom krevetu po 4 dana i to sve dok sam bila trudna.

Ipak, ni ovo nije bilo dovoljno, zbog čega je odlučila da jednostavno i bez glasa deaktivira svoj profil na Instagramu. Profil na Twitteru joj je ostao netaknut, ali se još uvek nije oglašavala na njemu ovim povodom.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Post Malone, Years & Years nova imena Szigeta

Nicki Minaj otkazala nastup na dodeli zbog uvredljivog poređenja sa Cardi B