in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Ariana proglašena ženom godine, ređaju se uvrede zbog njenih fotografija

Ariana Grande je definitivno izdominirala ove godine. Od odličnog povratka singlom No Tears Left to Cry, do #1 albuma Sweetener, pa do masivnog hita Thank U, Next, i sve to propraćeno burnim ljubavnim životom. Zato je proglašena Billboardovom ženom godine, zbog čega ovog meseca krasi naslovnicu njihovog magazina.

Međutim, editorijal koji je uradila za Billboard dobija sve više negativnih komentara. Mladu pevačicu kritikuju za rasno nepoštovanje jer na fotografijama deluje da ima mnogo tamniji ten nego što ima prirodno.

Inače, ove optužbe su počele da se šire društvenim mrežama nakon što je objavljen njen novi spot za pesmu Thank U, Next, u kojem joj je ten za nekoliko tona tamniji, pa u pojedinim scenama deluje kao osoba tamnije rase.

Iako je brzo postao viralan, zbog čega je sasvim realno da postane i najbolji video 2018. godine, spot za Thank U, Next  dobio je kritike i od strane LGBTQ+ zajednice, tvrdeći da je uvredljiv za transrodne osobe, zbog pojavljivanja njenog igrača Scotta Nicholsona obučenog kao ženu na početku videa, i da je anti-queer.

Zbog ovih optužba, portal koji je originalno objavio članak, morao da ukloni ime novinara koji ga je napisao, jer je dobio brojne pretnje smrću.

Ipak, Ariana se nije oglašavala ovih povodom niti na bilo koj način odgoovorila na ove optužbe.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Panika zbog masovnog hakovanja: Facebook ponovo pao

Pogledajte fotke: Rihanna prodaje kuću za 7.4 miliona dolara