in

Ariana Grande preuzela titulu najslušanije pevačice od Rihanne: Evo šta joj je poručila

Preko 20,5 milijardi slušanja na servisu Spotify

Čini se da Ariana Grande nema problema da bude na prvom mestu i obara rekorde – to joj ide od ruke. A sada stiže nova kruna na njenu glavu.

Spotify je objavio da je Ari sada najslušanija pevačica na ovom servisu – ikada. Sa 20,5 milijardi slušanja, ona je ovu titulu preuzale od Rihanne.

Grande se fanovima zahvalila na podršci na Instagramu, ali imala je i poruku za Rihannu.

„Hvala svima što me slušate i što vam je ovo uopšte bitno. Ne mogu da dočekam da vam predstavim novu muziku. A sada, može li Rihanna, molim vas, da objavi album, kako bi opet preuzela ovu titulu i ispuni moje uši,“ napisala je pevačica i time se priključila armiji fanova koji svakodnevno mole Rihannu za novi album.

https://www.instagram.com/p/CEAGIVpldeQ/?utm_source=ig_embed

Obožavateljima pevačice sa Barbadosa ne dopada se preterano što je zapostavila muzičku karijeru i posvetila se aktivizmu i drugim poslovnim modelima, poput kozmetike i donjeg rublja.

Rihanna je poslednji album, Anti, objavila u januaru 2016. godine. Poređenja radi, Grande je od tada objavila 3 albuma – Dangerous Woman, Sweetener i Thank U, Next, tako da ne čudi što je uspela da prestigne koleginicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *