Lil Nas X fotografijom sa trudničkim stomakom najavio album

Lil Nas X objavio je fotografiju sa trudničkim stomakom, kojom je poručio da će uskoro „roditi“ svoj debi album „Montero“.

Aludirajući na trudničke fotografije svojih koleginica iz muzičke industrije, pevač je pratiocima na Instagramu rekao da se bliži trenutak kada će objaviti svoj debi album: on će biti dostupan na svim striming platformama 17. septembra ove godine.

Fotografija je izazvala oprečne reakcije javnosti. Iako je u pitanju šala i fotomontaža, pojedini pratioci slavnog repera smatraju da je ovoga puta ipak preterao.

Lil Nas X se već ranije našalio na sličan način. Kada je reper Drake pre nekoliko dana objavio službenu naslovnu fotografiju svog albuma „Certified Lover Boy“ – a koja je sastavljena od gomile emodžija trudnih devojaka, Lil Nas je na svom Instagramu objavio sličnu sliku trolujući Drakea, ali sa emodžijima trudnih momaka.

Album će zvanično biti objavljen 17. septembra ove godine, a među duetima se nalaze i pesme koje je pevač uradio sa Miley Cyrus i Eltonom Johnom.

„Želeo sam da snimim pesmu sa Miley Cyrus, ali je krenula pandemija koronavirusa, pa nismo stigli da se nađemo u studiju“, rekao je pevač početkom ove godine za američke medije. „Nadam se da ćemo je ipak snimiti zajedno“.

Pored Miley i Eltona Johna, na albumu se nalaze i dueti sa Megan Tee Stallion, Dojom Cat i Jackom Harlowom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.