Upoznajte Dagny, norvešku pop princezu bajkovitog zvuka

Foto: Ignat Wiig

Norveška pevačica Dagny jedno je od imena koje definitivno zaslužuju vašu pažnju, pre svega što je u svojoj zemlji, ali i celoj Evropi, jedno od najuzbudljivijih imena pop kulture.

Ovog proleća, ona nam donosi i prve singlove sa svog predstojećeg albuma.

Najavivši ga sa dva singla, Dagny je odlučila da debi album Strangers / Lovers predstavi iz dva dela, pa je tako nedavno predstavila Side A ovog izdanja, a ostatak nas očekuje kasnije u toku godine.

Numera koja se istakla upravo je jedan od dva spomenuta singla i nosi naziv Somebody. Ova dance balada, i tekstom i muzikom vrlo je važna autorki jer, kako kaže sama predstavlja „ultimativan osećaj zaljubljenosti.“

„To je onaj sveobuhvatni i uzbudljiv osećaj kada je sve još uvek novo. Imala sam sreću da sam to doživela. Otkrila sam da, kada sam zaljubljena, osećam sve deset puta intenzivnije nego inače. „Somebody“ za mene nije samo tekst, već ceo vajb pesme koji predstavlja: ​​kada je čujem, dobijem nalet pozitivne energije i samo želim da uđem u nešto novo i uzbudljivo“, objašnjava umetnica, čije je puno ime Norvoll Sandvik.

Pogledajte spot za numeru Somebody

Na spotu za „Somebody“ pevačica je radila sa duom TUSK koji čine Kerry Furrh i Olivia Mitchell, koji su do sada radili na izdanjima artista kao što su Camilla Cabello, Halsey, Olly Murs, Olivia O’Brien, Nicki Minaj i drugi.

I njegovi kadrovi na pravi način oslikavaju snažne emocije kombinovane sa pomerajućim ritmom i uzbudljivom disko atmosferom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.