Pročitajte mesečni horoskop za februar

Ovnovi će već početkom februara ući u jednu drugačiju emotivnu fazu. Pun mesec iz vašeg polja ljubavi i zabave već oko 1. februara najaviće mnogo uzbudljiv, ali i pozitivan mesec. Opustićete se i bez pritiska uživati u ljubavi sa stalnim partnerom. Konfuzija i pomešane emocije prema jednoj Devici, Vagi ili Lavu će prestati i do 10. februara ćete tačno znati šta želite! 

Slobodni Ovnovi u periodu od 8. do 18. februara mogu ući u kompleksan odnos sa nekim koga su do skoro smatrali prijateljem! Ovo nije loša varijanta posebno ako je reč o Ribama, Škorpiji ili Blizancima. Poznat i proveren teren čak i vama može biti dobrodošao pa će vam ova veza prijati! Venera iz polja tajni mnogim Ovnovima doneće misterioznu komunikaciju, ali i zabranjene susrete sa Lavom ili Strelcem. 

Krajem meseca privlačiće ova veza na daljinu se može razviti u nešto lepo i čvrsto.

Romantični Bikovi, iz januarske idile od 10. februara, ulaskom Venere u znak romantičnih Riba, poželeće da dodatno učvrste i prodube svoje odnose. Ništa nećete prepuštati slučaju, a na njihovu inicijativu su moguća ozvaničenja veza! Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi sa jednom Škorpijom, Bikom ili Jarcem, možete očekivati stabilnost i ostvarenje velike zajedničke zelje! 

Slobodni Bikovi biće zaintrigirani uticajnom osobom sa posla, a mnogima od vas, u periodu od 15. do 26. februara pod uticajem karmičkog čvora i marsa iz polja prošlosti, vratiće se neko koga ste davno zaboravili. Dajte još jednu sanšu vašoj velikoj ljubavi! 

Optimistični, druželjubivi i veseli Blizanci u prethodnom periodu bili su posvećeni kući i porodici, a moguća je bila sumnja u partnera i preterana osetljivost što vama nije svojstveno. Februar mesec doneće vam mnogo dobre energije, a ulaskom Venere i Marsa u polje ljubavi i partnerstva zauzeti Blizanci poželeće proširenje porodice. Ujedno ovaj mesec će biti i idealan period za planiranje ovih krupnih koraka. 

Slobodnim Blizancima tranziti Venere iz mističnih Riba i Saturna od 14. do 17. februara donose novu ljubav! Sa jednim Ovnom, Jarcem ili Blizancem doživećete nešto više od zabave. 

Sigurni u svoje emocije i stabilni, Rakovi će u februaru doživeti transformaciju na polju emocija. Moguće je da će se neki vaši izbori ili odluke iz januara malo poljuljati. Tranzit Marsa i Neptuna može vam sredinom meseca doneti konflikte ili konfuziju unutar kuće i nekih emotivnih odnosa početkom februara.

Do 10. februara biće idealan period da rešite sve nesuglasice sa partnerom i sredinom meseca uđete u mirniju luku puni pozitive! Za većnu zauzetih Rakova biće ovo period velikih uzbuđenja i turbulencija, pa iako volite stabilnost, Sunce iz znaka promenljive Vodolije do 21. februara, ali  i sam partner, će od vas ovoga puta zahtevati da promene ugao gledanja na ljubav.

Od 16. do 27. februara Venera i Jupiter iz polja ljubavi i emocija može vam doneti vezu sa nekim koga već duže vreme poznajete, ali i mogućnost da obnovite vezu sa jednim Rakom, Devicom ili Škorpijom!

U februaru će Lavovi biti svoji na svome. Prelazak Venere i Marsa iz ozbiljnog Jarca i energične Škorpije, u zabavnu Vodoliju i pozitivnog Strelca u vaše veze i ljubavni život uneće više zabave i dešavanja! Početak nove romanse može doneti Venera iz polja partnerstva do 10. februara sa jednom Vodolijom, Vagom ili Ovnom. Lepi aspekti Marsa sa karmičkim čvorom iz njihovog znaka, doneće u periodu od 16. do 21. februara lepo poznanstvo na mestima za zabavu ili relaksaciju, ali i na kraćem putu! Iako ćete početkom meseca osetiti potrebu da uživteu kod kuće, što vam nije svojstveno, astro savet im je da se što više krećete!!! 

Zauzeti Lavovi biće pod posebnim uticajem Venere iz polja strasti i rizika, pa je sredinom februara moguće regenerisanje odnosa sa partnerom, ali i konflikti usled pojačanih strasti. Između 19. i 24. februara Mars i Venera u napetom aspektu donose sumnjičavost, idealizaciju, ali i platonske ljubavi.

Device sa osmehom ulaze u februar. Energija dobro aspektovanog Venere iz polja partnerskih odnosa, braka i veza od 10. februara donosi vam promenu i svi odnosi koji vas već duže vreme guše biće stavljeni na veliki test! Svaka promena biće za vaše dobro! U februaru Device idu na sve ili ništa, a od partnera ćete zahtevati punu pažnju i još veću posvećenost! Ukoliko uspete da ispunite sve njihove prohteve, uživaće kao nikad pre. Device se nikad ne zadovoljavaju osrednjim odnosima, pa vam se tako može desiti da jednog Blizanca, Strelca ili Ovna stavitee na ozbiljan test izdržljivosti u periodu od 13. do 18. februara.

Slobodnim Devicama smeši se nova emocija oko 20. februara, neko ko živi daleko će vas oduseviti, a jedna platonska ljubav dobiće novu dimenziju. 

Vage će biti jedni od najsrećnijih znakova zodijaka u februaru!!! Tranzit  Marsa, kroz njihovo polje komunikacije, slobodnim Vagama posebno u periodu od 15. do 22. februara doneće mnogo lepih poruka, poziva i susreta! Pun mesec iz vašeg polja druženja već 1. februara zaokružiće jednu lepu ljubavnu priču i u vaš život doneti nekog o kojem ste oduvek sanjali! Ukoliko je u reč o Lavu, Ovnu ili Vagi, prepustite se intuiciji i žrtvujte slobodu. Ovo može biti sudbinska ljubav, posebno u periodu Venerinog prelaska u znak misterioznih Riba od 10. februara.  

Zauzete Vage mogu proživljavati neku vrstu drame sa partnerom, ali sredinom meseca moguća je i žustrija komnunikacija! Oko 17. februara obratite posebnu pažnju da ne budete previše pod uticajem svojih ili tuđih iluzija! Krajem meseca vaš odnos se popravlja i ulazite u mnogo lepši period, idealan za početak zajedničkog zivota, proširenje porodice i ozvaničenja!

Februar većini  zauzetih Škorpija donosi olakšanje u odnosu sa partnerom i pri rešavanju nekih nedoumica. Ukoliko ste sumnjali u partnera, sredinom februara rešićete dileme, a sve što vam je stvaralo sumnju, izaći će na čistac! Ulaskom Venere u vaše polje putovanja i odnosa, osetićete novu i lepšu energiju u vašim odnosima! 

Kvadrat Marsa i Neptuna iz vašeg polja ljubavi i strasti sredinom meseca doneće vam veliku potrebu za slobodom, što partneru može zasmetati pa su moguće manje trzavice, posebno ukoliko partner ne bude želeo da isprati vašu zelju za uzbuđenjem i promenama. 

Slobodne Škorpije očekuje lepa ljubavna dešavanja, posebno u periodu od 11. do 21. februara kada ćete, pod uticajem romantične Venere iz Riba i vašeg polja ljubavi, biti na meti suprotnog pola, a posebno jednog Lava ili Device. 

Skup planeta u znaku Vodolije i Riba većini slobodnih Strelčeva uneće malo konfuzija u odnose. Moguće je dvoumljenje između više osoba, ali i tajni susreti sa nekim koga znate preko posla.  

Slobodni Strelčevi bi do kraja meseca trebalo da upoznaju nekog ko ispunjava sve vaše standarde! Uzivajte u prelepim emocijama, posebno ukoliko je reč o Strelcu, Lavu ili Škorpiji. Ne dozvolite da vas nečija prošlost opterećuje!

Oko 10. februara većina zauzetih Strelčeva osetiće nalet pozitivne energije pod uticajem Marsa iz njihovog znaka. Partner će rešiti neke probleme od ranije, a njegovo zadovoljstvo prijaće i samim Strelčevima! Oko 14. februara moguća su ozvaničenja u vezi i lepe vesti! 

Skup planeta u prvom polju doneo je racionalnim Jarčevima veću emotivnost, a konjukcija Venere i Plutona iz vašeg znaka donosi vam i veoma važnu odluku koja se tiče ljubavi i partnerstva. U februaru energija će se promeniti na vaše dobro! Nećete osećati pritisak ni emotivni zemljotres iz januara, a poželećete i da se malo opuste. 

Lepi aspekti Sunca iz polja želja i Marsa iz polja tajni i uživanja, zauzetim Jarčevima doneće u periodu od 11. do 17. februara oscilacije u odnosu sa partnerom i neodlučnost. Venera i njeni aspekti sa Neptunom mogu vas nakratko odvojiti od realnosti, pa ćete možda previše zahtevati od partnera ili maštati o bajci. Prava osoba će razumeti vašu maštu, ali morate joj jasno definisati šta želite. Kraće putovanje sa partnerom rešiće neke nedoumice.

Slobodne Jarčeve očekuje uzbudljiv period, a krajem meseca neko sa posla neprimetno ce ući u vaš emotivni žvot! Sa jednim Rakom, Škorpijom ili Vodolijom dozivećete nesto više od poslovne saradnje.

Venera iz polja tajni i podsvesti Vodolije je u januaru ubacila u romantičan film na koji nisu navikle. Spremnost na akciju, po kojoj ste poznati, bila je veća nego ranije pa ništa niste prepuštale slučaju! Početkom februara Mars iz polja druženja i grupnih okupljanja doneće im emotivno buđenje, nov ljubavni početak i kao da će vas trgnuti iz zimskog ljubavnog sna!  

Tajne veze iz januara izlaze na videlo. Vodolije će, pod uticajem Sunca iz vašeg znaka, od 12. do 18. februara uživati javno sa svojim izabranicima! Februar donosi novi početak sa jednim Lavom, Blizancem ili Bikom i veliku mogućnost da uz pomoć Venere i Marsa iz polja komunikacija, osvojite koga god želite! Krajem februara poziv od Vage ili Bika iz inostranstva ili nekog koga niste dugo videli, mogao bi da vam promeni poglede na ljubav. 

Boravak Jupitera u astrološkom polju ljubavi  i uživanja većinu Riba učinio je još tajanstvenijim i romantičnijim. Februar neće biti mesec velikih odluka, ali će vam doneti  želju za promenama, kao i nova poznanstva. Pod uticajem Sunca iz polja tajni i podsvesti zračićete unutrašnjim zadovoljstvom i misterijom. Posebno početkom meseca većina zauzetih Riba poželeće nešto drugačije, a tranzit Venere kroz njihovo polje ličnosti učiniće da pomalo zapostavite partnera! Moguće su i duple veze i prevare u periodu od 11. do 18. februara. Krajem meseca usmerićete više energije na odnos koji ste možda zapostavili. Doći će i do pomirenja i izglađivanja odnosa! 

Slobodne Ribe spojiće lepo i korisno, a jedno lepo druzenje sa Rakom, Ribama ili Bikom, koje poznajete preko posla, može se pretvoriti u veliku ljubav, ali samo ukoliko zaboravite svoju burnu prošlost i date šansu onom ko zaista vredi!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.