in

OMGOMG LOLLOL WINWIN CryCry WTFWTF SlatkoSlatko LOVE!LOVE!

YouTube rat: Baka Prase tvrdi da je Kika dobila novac kako bi ga prozivala!

YouTubom ovih dana tutnji skandal neverovatnih razmera! Baka Prase tvrdi da je pre godinu dana od jedne nemačke organizacije dobio ponudu da proziva poznate, što bi mu debelo bilo plaćeno. On je tada to odbio, ali se sada ta ista organizacija navodno preko youtuberke Kike sveti Baki.

Bogdan tvrdi da je Kika dobila ogromne pare od iste te nemačke organizacije, koja je njemu prošle go dine nudila isto, samo da bi njega napala i ocrnila. Baka Prase je sada izneo sve što zna o Kiki i brutalno je isprozivao i time je počeo rat youtubera, prenosi Kurir.

„Kika se niotkuda pojavila i počela da rešeta po meni. Ona nas je okrivila da smo mi krivi što deca psuju, što su deca negativna. A u suštini jedino negativno je to što njoj svi pišu da bi je… Kika je došla sa namerom da je ona slatka devojčica i da izazove sažaljenje publike kako bi opstala. Ona je plaćena da mene isproziva,“ tvrdi Baka Prase i iznosi sve argumente koje ima protiv Kike.

„Ta devojka se sama snimala i rekla da će se skinuti gola kad dođe do 40.000 lajkova, a onda se čudi što joj svi nude seks. Kika je čak na jednom video snimku sa majkom javno pričala šta joj sve nude muškarci i kakve bi im ona sve perverzije radila, a sada glumi nevinašce i truje narod protiv nas. Ona se čak branila time da u svojim videima nikada nije širila negativu. Ta devojka prvo pljuje, pa liže…“ samo je deo onoga što Baka priča.

Napomena: Eksplicitni sadržaj izbačen je iz transkripta.

Tu se drama ne završava. Nakon što je Kika objavila njegovu nagu fotografiju, Bogdan se ponovo javio, ovoga puta snimkom u kome tvrdi da je ona ispala vrlo glupa.

„Ona je objavila u klipu da možda prima hemoterapiju, kao primer. NE PRIMA JER NEMA RAK (hvala bogu). Ali pomenula je hemoterapiju da bi se neki ljudi sažalili na nju i time je pala toliko nisko, da koristi nešto toliko ozbiljno u svoju korist u nadi da će smanjiti hejt… Sramota stvarno. Ispala je užasno glupa i sjebala svoju kosu. Reći ću vam zašto u svom sutrašnjem klipu.,“ kaže on.

On je potom objavio i snimak o youtuberu Duletu, u kome ga „raskrinkava“ i, kako kaže, on je licemer, prevarant i manipulator.

Nema sumnje da se ova youtube drama tek zahuktava – videćemo kako će se završiti narednih dana.