in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN

Tvoja ženska banda: Ovo je 8 tipova drugarica

Svakoj grupi je potrebna različitost, da bi uvek bilo dinamike

Verovatno si svoje drugarice upoznala sasvim slučajno: u autobusu, kada vas je nastavnik naterao da sedite zajedno, na velikom odmoru… Ali, to što ste i dalje prijatelji, to sigurno nije slučajnost.

Svakoj grupi je potrebna različitost, da bi uvek bilo dinamike. Samo pomislite: ako bi svi u vašoj bandi bili potpuno isti, imali isti ukus za muškarce, to bi bilo prilično čudno!

Ako tvoja grupa poseduje neke od ovih tipova u bilo kojoj kombinaciji, na dobrom ste putu…

PRINCEZA

Volite da je zadirkujete, jer stalno vrišti kada vidi pauka, kada joj se pokvasi kosa na bazenu i kada joj se bele konversice isprljaju. Ona je dragocena, a malo je i razmažena, ali volite to što nikad ne pristaje na ništa manje od savršenog. Vratiće čizburger, ako na njemu nema krastavčića. Skrenuće ljudima pažnju, ako se prema vama ili njoj odnose sa nepoštovanjem. Jer, ona je kraljica, razumete?!

KOMIČARKA

Ne postoji situacija koju ova drugarica ne može da učini još boljom, svojim humorističkim veštinama. Komičarka grupe je tu da oraspoloži društvo, čak i kada su svi smoreni. Što je glasnija, to više nedostaje kada nije tu! Ponekad je teško uozbiljiti je, ali kada se posvađaš sa dečkom, ona će uvek biti tu. Ovde na red dolazi sledeća…

TEŠITELJKA

Ona uvek smiruje teške situacije, sklonište je gde svako može da se isplače, i uvek razmišlja glavom u trenucima krize. Teško je poverovati da ste istih godina, jer njena mudrost premašuje njene godine i ona uvek ima najbolji savet. Ali, može biti stvarno iscrpljujuće igrati ulogu tešiteljke u grupi i brinuti o svima drugima kao i o sebi, zato i vi budite uvek tu da saslušate nju.

SLOBODNJAKUŠA

Nju nije briga za popularne grupe i njihove hitove, ne gaji nikakva osećanja prema 1D… ponekad se čini da je ona na nekoj potpuno drugoj, svojoj, talasnoj dužini! Ona ne prati gomilu, izbegava dramu i neke njene navike su pomalo nekonvencionalne – ona je individualac. Naći sopstveni put je ponekad teško, ali ova devojka je razbila u tome. Ona dokazuje da nas naše otkačene strane čine jedinstvenima.

PAMETNJAKOVIĆKA

Može biti tiha i ona koja mnogo čita ili glasna “ona koja zna sve“, ali morate voleti mozak operacije. Verovatno će ispravljati vašu gramatiku na dnevnom nivou, ali vaša Hermiona je prepuna znanja o sveeemu, od dosadnih matematičkih pitanja oko kojih lomite glavu do pravih razloga zbog kojih su momci tako dosadni (mentalno sazrevaju kasnije od devojaka, očigledno!). Kako ona sve to zna? Ne pitajte je – ovaj nivo ženske genijalnosti je neobjašnjiv.

DIVLJE DETE

Svi imamo onu drugaricu koja nas može ubediti da radimo stvarno spontane i lude stvari. U jednom trenutku ćete je zateći kako u bioskopu štipa kartonskog Liama Hemswortha u prirodnoj veličini, u sledećem će vas ubeđivati da su one srebrne šljokičave pantalone prava investicija. Predajte se! Ova devojka je neukrotiva (jednostavno je zovite Miley). Ali, kul je imati drugaricu koja će vam pomoći da izađete iz svoje zone sigurnosti, s vremena na vreme – to čini život uzbudljivim!

POMALO OD SVEGA

Tu je i članica bande koja ne odgovara ni jednoj od ovih kategorija, jer je na sve strane! Ona je smešna, ali nije stalno klovn, daje pametne savete, ima divlju stranu i više nego jednom je bila vaše rame za plakanje. Kada dođe do drame, ona je glas razuma. Od svega je pomalo. Aplauz za ovu devojku.