in , ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Popularnu k-dramu ‘Hwarang’ od sledeće nedelje gledajte na RTS-u

Nakon što je k-pop počeo da osvaja fanove širom sveta, i k-drame, tj. korejske serije su počele da se sire van granica istočne Azije. Ovaj talas nije zaobiašo ni naše prostore, zbog čega su interesovanje pokazale i domaće televizije.

Naime, već od sledeće nedelje, tj. 15. septembra, moći ćemo da pratimo mnogima omiljenu dramu Hwarang na RTS 3 kanalu. Hvarang: Elitna kraljeva garda, kako glasi srpski naziv,  će se emitovati nedeljom u 17 časova, a reprizu ćete uhvatiti isto veče u 1 sat ili ponedeljkom u 9 sati ujutru.

Hwarang je jedna od najgledanijih k-drama u našim prostorima, zbog velikog broja poznatih korejskih glumaca i idola, uključujući i Taehyunga iz BTS-a, koji je u ovoj seriji dobio jednu od glavnih uloga.

U pitanju je zabavna serija smeštena u nekadašnjem kraljevstvu Silla, jednom od tri kraljevstva današnje Koreje. Radnja prati malu grupicu mladića koji kreću u školu za specijalnu gardu koja će služiti mladom kralju, ne znajući da taj isti kralj jedan od njih. Divne ljubavne priče, večito rivalstvo koje postaje pravo prijateljstvo i brojne scene zbog kojih ćete plakati od smeha, ali i od tuge su samo delić razloga zbog kojih treba da odgledate seriju.

Serija ukupno ima 20 epizoda.

Koje serije treba pogledati, ako ne znaš šta da gledaš?

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara