in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Pazite šta radite: Devojčica preminula jer je zaspala sa telefonom

Iako savet ‘Ne spavajte u blizini mobilnih telefona’ deluje kao babska priča, tragična vest iz Kazahstana primoraće vas da pažljivo razmislite sledeći put kada stavite telefon da se puni u blizini kreveta.

Kako prenose svetski mediji, 14-godišnja devojčica iz Azije, preminula je u snu, nakon što je ostavila pametni telefon priključen na struju da se preko noći napuni iznad kreveta.

Detalji nesreće i marka telefona još uvek nisu poznati javnosti. Preminulu devojčicu su ujutru pronašli nesrećni roditelji.

Eksperti decenijama savetuju javnost da telefone uveče drže što dalje od kreveta. Ne samo da telefoni mogu da izazovu tragične nesreće, poput ove, već i zbog toga što je dokazano da telefoni loše utiču na zdravlje.

Pametni telefoni emituju opasno zračenje što uzrokuje promene u našem biološkom satu i srčanom ritmu. Zbog toga telefon može dovesti do noćnih mora, insomnije i slično. Pored toga, spavanje sa telefonom može ograničiti mnoge značajne hormone koji su neophodni za našu redovnu rutinu.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara