Olivia Rodrigo: Pisala sam “One Direction” fan fikciju

Kroz pesme Olivije Rodrigo moglo se osetiti da je ona kao i svi mi: sasvim obična devojka, koja uživa u jednostavnim stvarima, a kojoj se slava prosto dogodila. A još jedan dokaz da je ovo tačno jeste i činjenica da je u tinejdž dobu bila opsednuta grupom One Direction – do te mere da je pisala fan fiction priče!

“Kad sam bila mlađa, bila sam najveći fan grupe One Direction. Ovo je možda sramota što ću reći, ali pisala sam fan fikciju 1D kad sam bila u osnovnoj školi,” priznala je pevačica.

Ipak, oklevala je kada je trebalo da kaže o čemu se radila u pričama koje je smišljala.

“Baš su bile blamantne – na primer, Harry te zaprosi, pita te da budeš njegova žena i tome slično,” rekla je Olivia kroz osmeh.

“Tako sam razmišljala u petom razredu: hoću da mi ti momci budu najbolji prijatelji, a onda će me zaprositi. Baš sam bila veliki fan,” navela je.

Za ovo je čuo Niall Horan, koji ju je nazvao nakon što je objavila singl Drivers Licence, rekavši da mora da pročita njenu fan fikciju.

“Bilo me je baš sramota,” rekla je ona i dodala da su nakon toga pričali o muzici, te da joj je dao nekoliko saveta. “Imala sam strahove da neću napisati dobru pesmu nakon uspeha prvog singla, a Niall mi je pomogao da odagnam te misli,” rekla je Olivia Rodrigo.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.