#LoveYourself: Sve što znamo o novom projektu (seriji) BTS-a

(foto: Instagram)

Od kada je najavljen BTS-ov comeback za septembar, fanovi iz dana u dan isčekuju nove informacije. A kada je Bighits objavio seriju postera sa natpisom Love Yourself, A.R.M.Y. su momentalno pomislili da je to naziv novog album ili naziv slećeg singla. Međutim, kao i obično, momci iz BTS-a ne žele da nam olakšaju život, pa su nam ostavili više pitanja nego odgovora, a Bighits otkriva da je Love Yourself zapravo nova serija. Evo šta znamo za sada.

Naime, sve je počelo je objavljivanjem sedam postera, na kojima pojedinačno poziraju momci iz BTS-a i na kojima se mogu pročitati zanimljivi citati. A ako ih čitate po hronološkom redu (redosledu po kojima su objavljeni), dobićete malu, ali dirljivu priču o propaloj ljubavi ili prijateljstvu

Jungkook

Želim da potrčim ka mestu ka kojem me moje srce vodi

Suga

Nemoj da mi se približavaš, jer ćeš postati nesrećna

Jimin

Da lagao sam. Inače ne bi imala razlog da me voliš.

Rap Monster

Ovo nije pravi renutak, pa me samo pusti da te volim/posmatram u tišini.

V

Da sam mogao da napravim drugi izbor, ja bih otišao.

J-Hope

Ali dokle god ti sijaš, ja sam u redu.

Jin

Da mogu da vratim vreme nazad, bio bih najbolji dečko na svetu.

BigHit je nako toga svima stavio do znanja da posteri nemaju nikakvu vezu sa njihovim comebackom. Love Yourself je zapravo serija koja će početi u septembu, a svaka sledeća epizoda će se puštati narednog meseca sve do 2018. godine. U pitanju je mini drama, u kojoj će svaki član imati svoju priču. Slično onome što smo već videli u The Most Beautiful Moment in Life i Wingsu. Upravo zbog su momci na posterima imenovani isključivo punim, a ne umetničkim, imenima. Na svom oficijalnom Twitter profilu su napisali:

“BTS će se oprobati u glumi. Svaki član će imati svoju dramu u kojoj će pričati priče o mladosti i ljubavi“

Iako Love Yourself posteri nisu direktno povezani sa novim albumom, još uvek nije definisano da li su na bilo koj način povezani serija i album (mada postoji velika verovatnoća da jesu).

Osim članova BTS-a, očekuje se da će se u seriji pojaviti i drugi poznati glumci. Zvanična potvrda još uvek nije stigla, ali sasvim je sigurno da će jedna od njih biti i glumica Krystal. Krystal (koja je poznata i kao članica grupe f(x)), je glumila u brojnim hit K-Dramama, ukljčujući i The Heirst, ali i trenutno najgledaniju The Bride of Water God. Ova glasina je nastala jer je glumica pre par meseci uočena sa Jungkookom i Taehyngom kako snimaju tajni projekat.

Sada se još postavlja pitanje i kada tačno možemo očekivati ovaj misteriozni projekat. A čini se da je armija već pronašla odgovor. Naime, rešenje se krije u jednom od dodatnih postera koji je BigHits objavio. Na ovom posteru čitko možete pročitati reči Save Me (spasi me), međutim, ako okrenete fotku na drugu stranu, taj natpis će postati I’m Fine (u redu sam).

Ovaj natpis je postao viralan još 2015. godine, kada ga je jedna studentkinja istetovirala na nozi, uz objašnjenje da će ljudi oko nje videti natpis I’m Fine, dok će ona videti Save Me. Tetovaža je brzo postala simbol depresije, pa fanovi smatraju da će tema drame biti depresija i samoubistvo.

Već znamo da je drama zakazana za septembar, a fanovi su u svoje kalendare zaokružili 10. Naime, ako je tema drame zaista depresija i samoubistvo, armija je onda gotovo sigurna da će početi 10. septembra, kada se obeležava dan borbe protiv samoubistva, jer kod BTS-a ništa nije slučajnost.

Samo par malih postera, ali toliko misterije i zagonetki. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti odgovore na sve.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.