in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Kada počinje nova serija Iana Somerhaldera?

Godinu dana nakon što se oprostio sa ulogom koja ga je proslavila u Vampirskim dnevnicima, je najavio novu ulogu u novoj Netflixovoj seriji o vampirima V-Wars. Godinu dana kasnije serija i dalje nije objavljna, a fanovi se pitaju kada će konačno moći da je odgledaju.

Još u oktobru prošle godine glumac Adrian Holmes je otkrio da će serija izaći na Netflixu u proleće 2019. godine. Proleće je već prošlo, što znači da nešto nije išlo po planu, a premijera je odložena. Kako je snimanje završeno još prošle godine, nećemo dugo čekati premijeru, a sudeći po glasinama koje kruže po društvenim mrežama, serija će izaći tek u oktobru ili novembru ove godine.

Za sada je registrovano da će prva sezona ove serije imati 10 epizoda, a kako izlazi na Netflixu, dobra vest je da ćemo sve episode moći da odgledamo čim izađu.

Inače, serija je inspirisana istoimenom knjigom pisca Jonathana Maberryja. Iako će i ova serija biti puna vampira, Ianova uloga vas ni malo neće podsetiti na nestašnog i sarkastičnog Damona Salvatora. Voljeni glumac će igrati Dr. Luthera Swanna, čiji je posao da pronađe najbolji način da se otarasi opasnih vampira koje prete čovečanstvu.

Ianu će se u ovoj seriji pridružiti glumac Adrian Holmes, koji će igrati Lutherovog bivšeg najboljeg prijatelja koji je postao vampir, Jacky Lai, Peter Outerbridge i drugi.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara