5 tipova momaka koje treba da izbegneš ovog leta

Leto je stiglo i znamo da jedva čekaš da se ti i BFF zaputite negde na odmor.

Bilo je da je to neki grad u našoj zemlji ili sunčana plaža u nekoj od država u koje možemo da uđemo, ne sumnjamo da je plan za zabavu već spreman. A ono što bi trebalo da preskočiš jesu momci – bar oni koji ti neće biti dostupni nakon leta.

Poslušaj nas i spasi se muka – izbegavaj ove potencijalne simpatije.

Zgodni čuvar plaže

On je preplanuo, spašava život i nosi super kratak šorts. Ali, takođe je plaćen kako bi se fokusirao na vodu. Pored toga, uvek ima naočari i pomno prati šta se dešava, pa teško da će obratiti pažnju na tebe. Ako se desi da razmenite neku rečenicu nakon njegove smene, super – ali budi pažljiva jer je njenu posao ipak prioritet.

Brat najbolje drugarice

Ovo je veliko NE i ne moramo uopšte to da ponavljamo. Da, on je skoro do juče bio smarač koji je igrao Sony i dobacivao vam da ste „glupe“ ali sada ti je odjednom privlačan. Nemoj ni da pokušavaš, jer to samo može da ugrozi vaše prijateljstvo na duže staze.

Problematičan momak

Da, on ima preslatku facu i da, on je tako šarmantan, i da… ne mora ništa ni da kaže već si pala. I to je to – njega zaobiđi. Sigurno će te pozvati na žurku i probati da te opčini slatkim rečima, ali – da li si sigurna da isto nije uradio i sa 10 drugih?

Slatkiš sa posla

Na pauzi za ručak ste pronašli zajednički jezik, dok ste se žalili na menadžera. Ali, dejtovanje nekog sa posla uopšte nije idealno kao što bi moglo da zvuči isprva. A i ne bi trebalo, bar odmah, da provedete TOLIKO vremena zajedno.

Momak iz drugog grada

Da li uopšte treba da objašnjavamo zašto ovo ne valja ili ti je već jasno? Da, nova osoba u ekipi je uvek zabavna i sve i da vam bude lepo tokom par nedelja dok ste zajedno, realnost je sasvim drugačija i moraćeš da joj se vratiš, pre ili kasnije. Zato je bolje da se samo sprijateljite… a onda, jednog dana, ko zna.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.