in , ,

Zar je toliko nezainteresovan? Ed Westwick i dalje ne zna ko je Tračara!

(foto: The CW)

Svi ćemo se složiti da je Tračara najpopularnija serija za tinejdžere. Bez konkurencije! Serija je proslavila mnoge glumce, ali tužno je to što se danas muška ekipa stidi svojih uloga i retko razgovaraju o seriji.

Kako je prošlo tačno deset godina od emitovanja prve epizode ove legendarne serije, novinari prestižnog magazina Vanity Fair su želeli da stupe u kontakt sa poznatom petorkom. Poražavajuće je to što su se odazvale samo Blake Lively i Leighton Meester. Slavne glumice su u razgovoru sa novinarima otkrile i da bi rado snimile nastavak, ako pisci napišu zanimljivu priču i ako se za taj projekat složi i ostatak ekipe.

Ali ne gajite lažnu nadu jer deluje da od toga ipak neće biti ništa. Muška ekipa ne pokazuje ni najmanju zainteresovanost za ovu seriju ili potencijalni nastavak. Štaviše, jedini odgovor koji su novinari magazina dobili od Eda Westwicka, poznatijeg kao Chucka Bassa (i to putem e-mala), bilo je kratko:

„Iskreno, ja još uvek ni ne znam ko je Tračara lol“

Njegov odgovor je jako razočarao sve fanove, jer pokazuje koliko je najvoljeniji glumac serijala zapravo nezainteresovan za seriju. A šta je sa Chacom Crawfordom i Pennom Badgleyem? Ova dva glumca se nisu odazvala novinarima, ali su predhodnim izjavama svima stavili do znanja da ni malo nisu ponosni na svoje uloge, a više o tome možete pročitati ovde:

8 glumaca koji mrze svoje uloge

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

I dalje ima traume od nje: Justin Bieber je prestravljen od poznate američke zvezde

Veliki korak: Selena Gomez i The Weeknd sada žive zajedno