in ,

Teorija je sve više: Fanovi otkrili kako će se zvati novi singl Taylor Swift

(foto: Incredible Things Perfume)

Taylor Swift je uvek barem jedan korak ispred svojih fanova. Međutim, to ne znači da treba da potcenjujete Swiftije. Ovaj fandom pažljivo posmatra novi rad mlade pevačice, kako bi otkrili što više detalja o novom albumu. A čini se da su tako otkrili i naziv sledeće pesme.

Naime, fanovi smatraju da Tay sakriva nazive pesama na društvenim mrežama. To znači da ako malo bolje pogledate njene objave, otkrićete i kako će se zvati sledeći singl. Teorija se zasniva na tome da je Taylor otkrila naziv Ready For It? nedelju dana pre nego što ju je najavila.

Dok je promovisala singl Look What You Made Me Do, Tay je u opisu Instagramu napisala: „…ready for it? New single #LookWhatYouMadeMeDo out now. Pre-order #reputation (link in bio) and find out about tickets and merch at taylorswift.com. Naziv njenog drugog singla je bio tu, nama pred očima, ali niko nije obratio pažnju.

Nakon toga, fanovi su dobro pročešljali njen profil i primetili jedan zanimljivi opis: „A second glance into #reputation… Ready for it? Link in bio“. A ako su u pravu, to znači da će se njena sledeća pesma zvati Second Glance.

A second glance into #reputation…ready for it? Link in bio.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Sam naziv zvuči obećavajuće, ali da li su fanovi zaista u pravu, saznaćemo za koju nedelju.

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sel je dokazala da je celu Jelena dramu ostavila iza sebe

Horoskop za novu školsku godinu