in , ,

OMG

Reditelj ‘Riverdala’ zbunio fanove fotkom sa snimanja

(foto: The CW)

Snimanje druge sezone Riverdala, koja treba da počne sa emitovanjem već u oktobru, je uveliko u toku. Svakog dana dobijamo zanimljive fotke sa snimanja od naših omiljenih likova, ali ni jedna fotka nas nije iznenadila kao ona koju je objavio reditelj.

Rob Seidenglanz je na Instagramu objavio fotku krvave koledžice sa opisom: “Završili smo snimanje prve epizode druge sezone“.

Pošto znamo da se prva sezona završila tako što je Archiev tata upucan u lokalnom restoranu brze hrane, logičan sled događaja je da je jakna Archieva. Međutim, fanovi na ovu krvavu jaknu gledaju kao na još jedan znak da Archiev tata neće preživeti ozbiljne povrede. Još ako uzmemo činjenicu i da je naziv ove epizode A Kiss Before Dying (Poljubac pre smrti), dokazi su očigledni.

and that's a wrap on Episode 201 of @thecwriverdale #akissbeforedying

A post shared by Rob Seidenglanz (@robseidenglanz) on

Ali nikome nije jasno zašto nam cela ekipa suptilno stavlja do znanja da Freddie neće preživeti? Ako već toliko žele da nam naglase da će Freddie umreti na samom početku druge sezone, zašto jednostavno nisu prikazali njegovu smrt u 13. epizodi? Zašto čekati? Upravo zboga su fanovi stvorili još jednu teoriju.

Šta ako kreatorima Freddievo ubistvo nije toliko bitno? Šta ako ove male znakove namerno objavljuju kako bi fanovi bili fokusirani na to, dok nam oni spremaju neko drugo, mnogo veće iznenađenje? Ali kakvo iznenađenje onda imaju u planu? Da neće možda umreti još neko veoma bitan?

Jedno je sigurno. Krva na toj jakni nam je ostavilo više pitanja nego odgovora, a mi ćemo morati da sačekamo kraj godine kako bi saznali nešto više.

Šta ti misliš?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Rođena zvezda: Blue Ivy pokzala kako repuje na novom albumu Jay Z-ja

Broke su najbitnije: Lele Pons razočarala fanove