in , ,

OMG: Newt Scamander se pojavio u trećem delu Harry Pottera, ali niko nije primetio do sada

(foto: Warner Bross)

Verni fanovi Harry Potter filmova bili su oduševljeni kada su saznali da da se snima novi serijal Fantastic Beasts and Where to Find Them. Iako radnja prati likove koje nismo upoznali pre, brzo smo zavoleli celu ekipu. Međutim, čini se da je Newt Scamander ipak imao svoje malo pojavljivanje u trećem delu Harry Pottera, ali to niko nije primetio.

Naime, jedan fan je pažljivo gledajući stare Harry Potter filmove primetio poznato ime koje mu pre nije privlačilo pažnju i to na Mauraderovoj mapi! Čini se da je Newt posetio Hogwarts dok je Harry bio učenik. Nažalost, putevi im se nisu ukrstili, ali fanovi su već smislili odlične teorije zbog čega se Newt vratio u školu.

U Fantastic Beastsu smo saznali da je Newt veliki ljubitelj magičnih stvorenja. U trećem delu Harry Pottera voljeni hippogriff Buckbeak je osuđen na smrt, a Dumbledore je želeo da to spreči po svaku cenu. Evo kako glasi teorija:

„Svi znamo da je Dumbledore bio Newtov profesor pre nego što je izbačen i Hogwartsa. On se jedini borio za Newta. Dumbledore je znao šta će se desiti u trećem delu, pa je želeo da spasi Buckbeaka, zato je pozvao Newta jer zna koliko on voli magična stvorenja. Zapravo on je jedini koji bi se brinuo o Buckbeaku onako ko je to radio Hagrid“

Naravno, brigu o Buckbeaku je na kraju preuzeo Sirius Black, tako da niko nije zapravo siguran kakvu ulogu je Newt imao u spašavanju ovog stvorenja. Ko zna, možda nam J.K. Rowling, jednog dana otkrije tajnu.

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Demi više nije singl! Pevačica uočena sa novom devojkom (FOTO)

Kylie Jenner otkriva: ‘Filtere u usta sam stavila zbog jednog dečka’