in ,

OMG

Lorde priznaje: ‘Više nisam deo Taylorine ekipice’

Šta se dešava sa Taylornom ekipicom?

(foto: Instagram)

Svako je od nas barem jednom poželeo da bude deo male, ali veoma poznate družine Taylor Swift. Ako neko zna da odabere drugarice, onda je to definitivno Tay. Sve ovo vreme smo mislili da tačno znamo ko sve spada u ovu grupu, ali čini se da smo pogrešili. Mlada pevačica Lorde je u nedavnom intervjuu otkrila da više nije njihov član.

Pevačica je u intervjuu u Australiji otrkila da više nije njihov član jer, kako kaže, ne provodi vreme sa njima.

“Čim počenješ da misliš o tome odmah poludiš. Zato sam često u tim prlikama jednostavno pomislila: ‘Mi smo u Zemlji čuda. To je ono što se zapravo dešava ovde’. Zbog toga više ni ne provodim vreme sa njima“, opisala je Lorde svoje druženje sa Tay i njenim drugaricama.

Njena izjava je iznenadila čitav svet, naročito ako uzmemo u obzir da je to rekla samo mesec dana nakon što je druženje sa Taylor uporedila sa bolešću.

Međutim, ove reči ne treba shvatiti kao znak da se nešto dešava između Lorde i njene popularne drugarice. Zapravo, Tay i Lorede su i dalje jako bliske prijateljice. Swiftova je čak i pomogla Lorde da napiše njen prvi singl sa novog albuma Green Light, pa sa sigurnošću možemo reći da su njih dve i dalje u odličnim odnosima.

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Poznati jutjuber isprozivao Mariju Žeželj

Rođena zvezda: Blue Ivy pokzala kako repuje na novom albumu Jay Z-ja