in ,

Glasina nedelje: Taylor Swift i Rap Monster iz BTS-a su u vezi

(foto: Instagram/GQ)

U rublici Glasina nedelje smo prethodnih puta pisali o pričama koje su za kratko vreme postale jako popularne na internetu. Ovonedeljna glasina možda nije stekla preveliku pažnju medija, ali je toliko apsurdna da smatramo da zaista zaslužuje mesto u našoj rublici. Naime, u proteklih nedelju dana na internetu ste mogli da naletite na priču da su Taylor Swift i Rap Monster iz BTS-a u vezi.

Ruku na srce, ova vest je počela da se širi nakon što je jedan španski portal objavio članak. A kako je Taylor Swift Amerikanka rođena u Pensilvaniji, a Namjoon je Koreanac, što znači da ovaj ‘par’ nema nikakve veze sa Španijom, autentičnost njihovog članka je pod velikim znakom pitanja.

Moramo da naglasimo i to da u članku ne postoji ni jedan dokaz niti izjava koja bi podržala glasine, ali je zato naglašeno da BTS izbacuje novi album sada u septembru, a da Taylorin Reputation očekujemo u novembru (i dalje nismo sigurni da li je to što oboje izbacuju nove pesme ove jeseni dokaz njihove romanse ili ne). Drugi portal je, sa druge strane, objavio fotografiju para dok se drže za ruke, tvrdeći da su na fotki Namjoon i Tay, ali kako su njihove face skroz prekrivene emodžijima (da dobro ste pričitali) niko ne može da kaže da li su to zaista korejski reper i američka pevačica.

Čini se da je, ko god da je pisao taj tekst, potpuno zaboravio i da Taylor već ima dečka. Joe Alwyn i Tay su zajedno već neko vreme. Mada, da budemo iskreni, kako smo za njihovu vezu saznali tek par meseci nakon što su počeli da se zabavljaju i pošto se odlično kriju od medija, fanova i paparazza, i nije nemoguće da su Tay i Joe raskinuli a da mi o tome još uvek nismo čuli ništa.

A zašto baš Rap Monster? Ni za to nismo sigurni. Možda zato što je Namjoon najviši od ostalih momaka iz BTS-a, a kako je Tay visoka čak 178cm, treba joj neki zaista visoki dečko. Ko zna?!

Za kraj ćemo dodati još i to da je ovaj veoma zanimljiv članak ubrzo obrisan, ali se na internetu mogu pronaći par drugih portala koji su preneli vest.

Sve u svemu, Rap Monster i Taylor Swift bi svakako bili jako interesantan par. Možete li da ih zamislite zajedno?

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Konačno je potvrdila: Lauren Jauregui u vezi sa poznatim reperom

Dove Cameron ulepšala dan fanu i posavetovala je kako da se bori sa depresijom