in ,

Fanovi Jelene napali asistentkinju Selene Gomez

Selena Gomez i The Weend uživaju u romantičnim trenucima. Njihova veza je sve ozbiljnija i ozbiljnija, a tome svedoči i činjenica da su nedavno počeli da žive zajedno. Međutim, fanovi i Jelene se i dalje potajno nadaju da će par uskoro raskinuti kako bi Justin Bieber dobio još jednu šansu. Ove nade je srušila Selenina asistektkinja Theresa Mingus, što se fanovima ni malo nije svidelo.

Naime, Theresa je na svom Instagram profilu objavila predivnu fotografiju Selene i Abela uz opis: ‘’U idustriju u kojoj je teško biti veran i naći voljenu osobu, ovo dvoje su se pojavili’’. Svi ćemo se složiti da je opis veoma romantičan i da sigurno nije osmišljen kako bi bacio senku na Justina Biebera, ali Bieliberima se ni malo nije svidelo ono što su pričitali.

Momentalno su počeli da se šire komentari kojima su se fanovi prisećali slatkih Jelena momenta, pitajući se kada će se Biebs i Sel pomiriti. A nakon što je Theresa lajkovala odgovor na kome je pisalo ‘Nikada’, Jelena fanovi su se momentalno okrenuli protiv nje.

Zbog tog jednog lajka jadna Theresa je dobila brdo negativnih komentara, u kojima su je Jelena fanovi poredili sa zmijom, a oni pristojniji i prisebniji su joj odgovorili Biebsovom pesmom Never Say Never.

Čini se da Jelenu zaista nikada nećemo zaboraviti…

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dove Cameron ulepšala dan fanu i posavetovala je kako da se bori sa depresijom

Zaslužio je: YouTube Muđi poslao Golden Play Button