in ,

LOVE!

BTS objavio misteriozan klip kojim najavljuju promenu imena?

(foto: Instagram)

Ako je sudeći po Billboard društvenoj listi, momci iz K-pop grupe BTS su već mesecima najuticajnije zvezde na planeti (verovali ili ne, uticajniji su i od mega zvezda kao što su Justin Bieber, Taylor Swift, Selena Gomez, Beyonce ili Rihanna). Armija njihovih fanova svakim danom postaje sve veća i veća, pa članovi grupe misle da je vreme za malu promenu.

Oni koji su već upoznati sa njihovom muzikom, verovatno znaju da je BTS skraćenica od Bangtan Sonyeondan, što bi u grubom prevodu sa korejskog značilo Neprobojni izviđači. Međutim, nakon što su objavili misteriozan klip na svojim društvenim mrežama, fanovi su ubeđeni da grupa želi da promeni ime. Do ove zabune je došlo jer se na samom kraju klipa, koji traje svega dvadesetak sekundi, može čuti Beyond the Scene. To bi onda značilo da BTS ostaju BTS, ali ovog puta akronim ima drugo značenje.

Međutim, mediji su se brzo oglasili nakon toga, sa objašnjenjem da grupa neće potpuno promeniti svoje ime u Beyond the Scene. To je samo još jedna komponenta njihovog identiteta, koji uključuje i novi logo. To znači da je jedina zvanična promena u ovom trenutku samo novi i moderniji logo.

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Selena Gomez zapevala hit Miley Cyrus (VIDEO)

Zvezda ‘Dunkirka’ isprozivao Directionerse zbog Harryja Stylesa