in ,

Grrr LOL OMG WIN

Broke su najbitnije: Lele Pons razočarala fanove

(foto: Instagram)

Lele Pons je sakupila brdo fanova zahvaljujući zanimljivim klipovima na Vinu. Trenutno je jako uspešna jutjuberka, a fanova ima više iz dana u dan. Međutim, jedna fotka i jedna laž su dovoljni da se svi okrenu protiv njih. 

Jedan od zaštitnih znakova ove latine jeste njena duga plava kosa. Međutim, Lele se skoro ošišala i to kako bi svoju kosu donirala deci oboleloj od raka. Ili je barem tako rekla fanovima.

Ona je nakon šišanje objavila fotku na kojoj pozira sa kratkom kosom, dok Ianna u rukama drži njene  odsečene pramenove. Ali kada su fanovi zumirali pramenove, bilo je jasno da su u pitanju ekstenzije. To znači, ne samo da Lele nije imala prirodnu kosu, nego i da je lagala da će donirati kosu.

Fanovi su joj se momentalno suprotstavili, ali Lele nam nije dala nikakvo objašnjenje, već je samo obrisala spornu fotku sa profila.

„Moram da istaknem koliko sam besna na svig bivšeg idola, jer sada samo mari za brojeve na društvenim mrežama. Zato je i lažirala donaciju, pa sada ne želi da nam da objašnjenje“, jedan je od komentara koji se mogu pročitati na internetu.

(foto: Instagram)

Šta ti misliš?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reditelj ‘Riverdala’ zbunio fanove fotkom sa snimanja

Selena Gomez prodaje dres koji je nosila u spotu za ‘Bad Liar’ i to po pristupačnoj ceni